12 septembrie 2010

Greseli frecvente ale sotiilor

Barbatii inseala, femeile sufera, asta este realitatea zilelor noastre. Dar cum intotdeauna vina se imparte la doi, iata cateva motive care netezesc drumul spre adulter al barbatilor:

  • Ne gatim pentru toata lumea, nu iesim din casa nemachiate, pe strada si la birou aratam impecabil. Acasa, e alta poveste. "Nu ma mai aranjez, nu ies astazi din casa, nu ma vede nimeni". Adica el, sotul iubit, e "nimeni".
  • Protejam sentimentele colegilor, prietenilor, vecinilor si cand ajungem acasa ni se termina rabdarea, tocmai cu el.
  • Muncim 8-10 ore, acasa ne apucam de bucatarie si curatenie. E normal ca seara sa cadem frante. Totusi e necesar sa ne facem timp si chef de sex. Nu primeste acasa, va cauta in alta parte. Este o nevoie fiziologica care mai devreme sau mai tarziu trebuie satisfacuta. De cele mai multe ori, mai devreme. Faceti o intelegere, el spala vasele, tu faci un dus prelungit si dupa, nu se stie....
  • Nu-i cerem ajutorul, dar avem pretentii sa-si dea seama singur. 'Tu nu ai vazut vasele din chiuveta, covorul murdar, mormanul de rufe?" Nu, de obicei ei nu vad. Sunt construiti altfel. Trebuie sa-i ceri clar, nu sa astepti minuni. Si cand il rogi ceva, nu striga din fundul curtii. Sunt sanse mari sa nu te bage in seama. Posteaza-te in fata lui, fii sigura ca te aude si comunica-i dorinta ta. Stiu ca pare pierdere de timp si mai bine le faci tu, dar in timp, merita investitia si scapati si de vesnicile certurile "Eu vorbesc degeaba, niciodata nu ma asculti."
  • Am uitat cat de frumosi sunt ochii lui sau ce mult ne placeau buzele lui. Acum nu vedem decat ca a facut burta si cheleste. Concentreza-te pe ce iti place, defecte avem cu totii, poate nici tu nu mai ai 50 de kg.

3 comentarii:

  1. cumva articolul asta m-a facut sa rad. Ai mare dreptate, asa-i, dar pe mine tot ma calca pe nervi cand nu are initiativa. Dar stii ceva? Acum are, dupa munca de lamirire, cerut pe diverse tonuri si dupa mai multe discutii, are multa initiativa. Nu (mai) am ce sa-i reprosez si nii peunde sa fig daca vrea "ceva". Bine, nu vreau sa fug, vorba vine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca te-am facut sa razi. Ai barbat cu initiativa!?! Norocoaso!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mama,ce-mi place blogul asta! ma bucur de intamplarea care m-a facut sa dau peste el!

    RăspundețiȘtergere