19 octombrie 2010

Dragi barbati

Dragi barbati, va iubim fara sa stim prea bine de ce. Va iubim, de multe ori, cand nu meritati si uitam sa va apreciem exact cand va straduiti mai mult. Va iertam cand faceti greseli grosolane si suntem neiertatoare cand uitati sa duceti gunoiul.
Va este greu sa ne intelegeti pentru ca nici noi nu stim prea bine ce vrem. Pentru ca, desi, nu ne deranjeaza sa petreceti cu baietii, ne deranjeaza ca pe langa baieti, e posibil sa apara si cateva domnite. Cum sa va spunem ca nu avem incredere in judecata voastra, umbrita de cateva pahare si de incurajarile amicilor de pahar? Ati replica ca exageram. Si atunci va lasam sa plecati, dar va facem scandal la intoarcere. Sau preferam sa va tinem acasa, desi, asa morocanosi cum sunteti, nu ne face nicio placere. 
Si, chiar daca pare greu de crezut, cele mai multe actiuni sunt in interesul vostru. Sa luam, de exemplu, cumparaturile. Voua vi se par multe si fara sens. Pentru noi este, pur si simplu, terapie. Cumparaturile ne relaxeaza, ne elibereaza de suparari si nervi. Faceti o socoteala, in doua ore scapati de bani, e drept, dar aveti parte de o sotie multumita si care arata si foarte bine. Ce aveti de pierdut? Banii  i-ati fi cheltuit oricum pe bautura, pariuri, tigari, restaurante.
Va mintim pentru ca nu sunteti deloc rezonabili. Cum sa va explicam de ce ne-am cumparat al patrulea parfum, cand voi nu stiti nici de al treilea, pentru ca il considerati complet inutil pe al doilea?
In concluzie, dragi barbati, iubiti-ne asa cum suntem, ca si voi sunteti departe de a fi perfecti!

10 comentarii:

  1. :) ... of cat de multe sunt de spus la capitolul acesta... dar tu ai zis foarte bine si foarte frumos ce ai spus!! ca de obicei! ;)

    ... chiar daca cred in iubire, incep sa ma indoiesc pe zi ce trece de capacitatea oamenilor de a nutri acest sentiment. parca realitatea ii afecteaza atat de rau incat le urateste sufletele facandu-le incapabile sa mai fabrice bunatate...

    revenind la "barbatii tai" ... mai au o "scapare": sa isi faca consoarta sa inteleaga ca evadarile lor sunt similare partidelor de shopping... si cum intelegerea trebuie sa fie reciproca, problem solved! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii cum e, in teorie suna bine intelegerea reciproca, in practica, nu prea se aplica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa vad ca cineva se intereseaza si de femei in general si de problemele lor . Din nefericire am avut parte de o viata nu prea fericita ,un sot care m-a inselat ,divort cu doi copii minori dupa mine ,greutati peste greutati . Nu intru in detalii fiidca au trecut mai bine de 27 ani de atunci,am facut doar o paranteza si dau un sfat tuturor femeilor ,sa invete sa se iubeasca mai inti si inti pe ele ,facind acest lucru o sa fie mai respectate si mai apreciate , De obicei atunci cind ne intemeeiem o familie mincercam sa dam totul celor din jur si noi nu mai avem timp pentru noi ,si de aici pleaca totul . Nu mai stim sa mergem la coafor ,nu ne mai facem manichiura ,pedichiura ,nu avem timp sa mergem la un salon de infrumusetare mpentru ca :ba avem de spalat ,ba avem de facut mincare ,ba avem de calcat si rtimp pentru noi niciodata . Fetelor iubitiva voi pe voi ca sa va iubeasca si restul .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi place, cata dreptateeee ;))
    ps.ei sunt mai departe decat femeile de perfectiune...;)) si o aprob pe marioara ''sa ne iubim pe noi intai, pentru a ne iubii cei din jur''

    RăspundețiȘtergere
  5. Marioara, cata dreptate ai! Pacat ca ai invatat din experienta.

    RăspundețiȘtergere
  6. ***** Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???" Barbatul raspunde foarte calm: -"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine..."

    RăspundețiȘtergere
  7. Eduproiect, esti tare haios. Am priceput aluzia, imi voi tine gura inchisa cand voi fi langa un sofer.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un sot, satul de sotia sa care-l tot intreba cum arata, ii cumpara o oglinda mare, ca sa se vada in ea din cap pana in picioare. Asta a mers un timp, dar acum ii punea aceleasi intebari, stand in fata oglinzii. O data, proaspat iesita de la dus, se plangea ca are sanii prea mici. Sotul, care de obicei tacea, ii spune : - Daca vrei sa-ti creasca sanii, ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde in fiecare zi. Femeia se repede, ia o bucta de hartie si se apuca sa o frece intre sani: - - In cat timp o sa-mi creasca? - Va dura cativa ani!. Sotia se opreste: - De unde stii tu ca daca frec o bucata de hartie igienica intre sani, acestia o sa imi creasca in cativa ani? - Cu fundul a mers, nu-i asa?
    (Iuda Ion )

    RăspundețiȘtergere
  9. " Cum sa va explicam de ce ne-am cumparat al patrulea parfum, cand voi nu stiti nici de al treilea, pentru ca il considerati complet inutil pe al doilea? "

    ...foarte bine spus, desi sunt si barbati care inteleg importanta celui de-al doilea parfum pentru ca si ei au 2-3-4 parfumuri :)
    oricum , imi place felul tau de a scrie aceste articole si se vede ca ai talent in asezarea cuvintelor, gasesc interesante multe din aceste articole :)

    RăspundețiȘtergere