23 ianuarie 2011

Sifonierul perfect

        Așezarea hainelor devine uneori un adevărat chin. Întotdeauna sunt prea multe haine și prea puțin loc. Cu câteva modificări, sifonierul se poate transforma într-un spațiu organizat, fără prea mare efort:
Sifonierul perfect

  • Dacă împărțiți spațiul pentru umerașe în 3 părți distincte, puteți separa paltoanele și rochiile într-o parte, fustele și pantalonii în alta, iar a treia rămâne pentru bluze și cămăși.
  • Dacă grupați hainele pe culori, le veți vedea mai ușor.
  • În partea de jos a șifonierului creați locuri pentru pantofi. 
  • Creați rafturi ajustabile. Veți economisi astfel mult spațiu. 
        Este un model de șifonier care mie mi s-a părut foarte ușor de organizat. Este ușor de confecționat și orice fabrică de mobilă îl poate realiza la comandă. Partea cea mai frumoasă este că și sifonierul de acasă poate fi modificat în acest mod, fără costuri mari.

4 comentarii:

  1. chiar nu arata rau... insa inca oscilez intre a cumpara un dormitor gata facut sau a lua unul facut pe comanda... Nu cred ca sunt sanse sa gasesc in comert, la preturi decente, un sifonier compartimentat cu cap... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu cred, dar dacă soțul tău are un pic de îndemânare poți opta pentru un sifonier simplu pe care să îl compartimentați voi. Materialele necesare se găsesc în comerț. Știu asta pentru că am fost nevoiți să improvizăm pentru patul copilului. Nu reușeam să găsim unul din care să nu cadă așa că am cumpărat un pat obișnuit și tati i-a confecționat două apărători laterale din același material ca și patul. A ieșit foarte bine și foarte convenabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e rea ideea si arata foarte bine.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. O compartimentare ideala se face usor, totul e sa-ti stabilesti necesarul tau de spatiu, pentru ca difera de la persoana la persoana.
    Si clar ai nevoie de mobila la comanda, cel;e de-a gata fiind foarte saracacioase din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere