3 septembrie 2010

Femei inselate

Multe femei sunt inselate sau sa ma exprim asa, cele mai multe femei sunt inselate. Motivele sunt diverse, plictiseala, adrenalina, alta mai tanara. Daca ma gandesc la 5 femei din anturajul meu, de trei stiu sigur ca au fost inselate. De celelalte doua nu sunt asa de sigura, dar am banuieli.
Mediul in care lucrez este masculin. Am tot sondat. Ce ii face sa-si riste casnicia. Din pacate am aflat raspunsul. NU RISCA NIMIC.
Sunt foarte putine sotii care isi parasesc sotul dupa o aventura. Cele mai multe plang si sufera cand afla prima data. El se poarta exemplar, nu mai mananca, arata ca un caine batut, este intotdeauna cu un pas inaintea dorintelor ei si tot asa. Cum sa nu-l ierti? A doua oara suferinta e la fel de mare, numai surpriza e mai mica. Scandal, tipete, ma mut la mama. Numai ca ea nu mai e atat de convinsa si el nu mai e atat de amarat. A treia oara deja e obisnuinta. Sotia se face ca nu observa. Tot la ea si la copii se intoarce, indiferent pe unde umbla. Bine ca aduce banii acasa. Pana nu-i mai aduce nici pe aia. Noroc ca intretine ea casa, ei au alte obligatii.
Oare chiar merita ele atata suferinta? Dupa ce fac si cresc copii, merg la serviciu, calca, gatesc, fac curatenie? De ce oare accepta atata durere? Dragoste, obisnuinta, nevoie....fiecare are motivul ei dar tot ma doare sufletul cand le vad.

33 de comentarii:

  1. ai foarte mare dreptate,la fel si eu in anturajul meu am femei care sunt inselate iar ele la randul lor sunt constiente de acest lucru mizerabil,dar totusi dupa cum ai spus si tu,copii,banii in concluzie nevoie de ajutor pt a creea copiilor un trai mai bun le determina sa treaca peste si sa sufere-n tacere....pacat foarte mare pacat dar realitatea uneori e atat de cruda:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si voi ne inselati dar asta e alta poveste. Nu inteleg de ce e atata tristete. Mai bine ati pune mana sa luati masuri. Cum ii invatati asa ii aveti.

    Glumesc glumesc!! nu ma zgariati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai spus un mare adevar in legatura cu masurile. Prea multe femei nu fac nimic in aceasta privinta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu . . . Nu sunt de acord sub nicio forma ! Sunt femeie si da, am fost inselata, dar am inteles, am acceptat si m-am retras ! .. ca apoi, fiind destul de interesata de subiectul acesta, sa fac si eu la randul meu niste sondaje si sa-mi dau seama ca un barbat nu inseala niciodata, dar absolut niciodata fara motiv ! Mai pe scurt, orice femeie care este inselata, sau cel putin majoritatea (or fi acum una, doua exceptii care s-au implicat intr-o relatie din alte motive si nu isi dau silinta ca ea sa mearga ), dar absolut toate au o vina. Ceea ce nu ne lipseste, ne apartine .. dar daca ne lipseste ceva.. indiferent ca suntem femei sau barbati, instinctual pornim in cautarea acelui lucru ! Astfel si partenerii nostri, in momentul in care noi ii privam de anumite lucruri.. chiar si neintentionat .. "isi cauta de lucru" prin alte parti.. Si este foarte gresita atitudinea asta, de compatimire ! .. De obicei noi femeile ne plangem una alteia de mila si incercam sa-i facem pe barbati sa para singurii vinovati .. dar nu asa se rezolva o problema. Trebuie sa constientizam si sa acceptam ceea ce gresim noi in primul rand si sa incercam sa ne schimbam.. apoi trebuie sa comunicam cu partenerul nostru, sa-l cunoastem, sa aflam ce-i place, ce ii lipseste, ce-si doreste .. indiferent de situatie... omul ala nu s-ar duce de nebun la alta femeie..

    RăspundețiȘtergere
  5. E adevarat ca intotdeauna vina se imparte intotdeauna la doi, dar nu cred ca in mod egal.

    RăspundețiȘtergere
  6. dureros punct pe i :) Mie mi-a povestit sotul meu de doi buni prieteni care-si inseala prietenele in mood constant. Nu ma asteptam la asta, mi s-a parut de o nemernicie extraordinara, nici catoriti nu sunt dar au relatii de foarte lunga durata. Nu suntem noi casatoriti de cat timp stau aia impreuna.


    Eu credeam ca femeile inseala din motive afective si barbatii pentru ca asa sunt educati. Si raman la credinta mea, dar i-am spus sotului meu asa: ca minciuna are picioare scurte, ca am inselat si eu si stiu ca poti s-o faci cu zambetul pe buze dar ca, daca vreodata il prind, il trimit la aia cu niste urme fizice foate dureroase. :) Acum na, nu stiu cum as reactiona; in punctul asta al relatiei noastre cred ca m-as sufoca, as lesina si apoi i-as crapa capul. Poate peste 15 ani o sa ma intorc pe partea cealalta in patul metresului propriu sau poate o sa ne inselam organizat. Sau poate va fi cum sper eu, vom ramane impreuna, noi si copiii nostri, sprijin reciproc, cunoscandu-ne jumatatea mai bine decat se cunoaste ea insasi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca mai multe sotii ar reactiona ca tine, ar fi mai putine inselate. Cred eu. Poate ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cand te inesla pentru ca nu are liniste in casa din cauza certurilor cauzate de copii, de soacra....C ce ai mai gresit: ca i-ai facut copii, ca soacra nu te suporta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Din pacate unii barbati nu isi pot asuma responsabilitati si sufera copiii si sotiile.

    RăspundețiȘtergere
  10. am o intrebare...
    cum poti reactiona atunci cand, nu esti inselata fizic..., daaaar, exista in EL, o dependenta de internet care te face sa simti ca esti inselata sentimental / sufleteste?
    ce masuri poti lua in acest caz, fara sa simta ca ii lezezi 'libertatea'?

    RăspundețiȘtergere
  11. Multi barbati au aceasta dependenta. Eu merg intotdeauna pe abordare directa a problemei. Ii spun ce ma deranjeaza, de ce ma deranjeaza, propun cateva schimbari (limitarea timpului petrecut in fata calculatorului), propun cate activitati care sa ne implice pe amandoi si sper sa se opreasca curentul mai des.

    RăspundețiȘtergere
  12. ne-am cunoscut pe internet, acum suntem impreuna de putina vreme... toate vorbele pe care mi le-a spus, nu le mai cred. i-am citit arhiva, am vazut discutii cu alte femei. am discutat, am plans si i-am interzis sa imi mai repete cuvintele ce le-am vazut scrise si la altele (inainte sa ajungem impreuna).
    de cand suntem impreuna, nu a intrat pe internet decat sa citeasca offline-urile...
    ma simt ingrozitor... ma simt inselata sufleteste...

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt casatorita de multi ani!Am fost inselata si am inselat la randul meu...dar casnicia merge inainte...si inca bine!Eu cu sotul meu suntem buni prieteni,avem doi baieti mari impreuna si desi avem o varsta...ne simtim bine impreuna si facem amor ca in tinerete...iar infidelitatile(discrete)sunt doar piperul...condimentul care ne mentine tineretea!Va rog...nu dati ..cu pietre!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Departe de mine gandul sa dau cu pietre. Atata timp cat nu sufera nimeni, totul e ok, indiferent de relatia pe care alegi sa o ai. Felicitari pentru casnicia reusita!

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca vorbele au fost spuse/scrise inainte sa te cunoasca, poate le dai prea multa importanta. Ce face acum conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  16. ceea ce ai scris... e acceptabil atunci cand poti imparti...
    eu nu pot...

    RăspundețiȘtergere
  17. m-a durut cand am vazut aceleasi cuvinte ce mi le scria mie - scrise si altora.
    degeaba imi repeta ca sufletul, inima - el, e a/al mea/meu...
    nu mai pot crede in el. si vad cum totul se darama...

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga mea ...si eu am patit la fel!Am cunoscut un barbat pe internet...Timp de un an se dadea divortat apoi am aflat ca e casatorit de cand lumea!Ce e mai grav este ca nu eram singura mintita de el...!Am aflat ulterior ca poate nu exista oras din tara sa nu aiba cel putin una!Eu am refuzat sa-l intalnesc fizic pt. ca aveam o presimtire ca minte...si nu m-am inselat!Ore in sir de vb la telefon,zeci de sms-uri zilnice...Mintea atat de convingator incat credeam ca sunt marea lui iubire,cum de altfel au crezut si altele care i-au cazut in plasa!Si in plus arata ca naiba!Gras,negru si...mincinos!:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Fiecare caz de cuplu trebuie tratat in parte pentru ca fiecare cuplu este un univers propriu cu propriile legi. Si discutand despre cuplu discutam despre doi de fapt fiecare cu universul sau, cu propriile legi.
    Extremele se atrag mai mult din senzatie, unitatea si simtul mutual al reusitei relatiei porneste din similitudini, sau preocupari si conceptii comune.
    Am fost familist convins ani de-a randul, fara a insela desi cred ca au fost sute de scene de gelozie . Am divortat desi au fost si copii la mijloc si am ramas prieteni.
    Apoi am trait ani de randul cu 1-5 femei pe zi si tot nu am gasit fericirea de cuplu. Am in acest moment multe relatii in care ma implic in fiecare ca intr-o familie adevarata si chiar daca in fiecare zi sunt in alta parte, acolo unde sunt lucrurile sunt edenice. Fiecare este construit in felul sau si daca il respecti pe celalalt ca om in primul rand, totul este ok, clar nu pot discuta despre respectul care ar trebui sa existe intre un barbat si o femeie in ceea ce priveste fidelitatea , dar , clar din pacate , toate relatiile depind primordial de sex si se subjuga acestuia oricum ai lua-o.
    Nu este usor sa te uiti ani de zile in oglinda sa stii ca minti, ca inseli, ca esti in esenta un nenoricit si un excroc sentimental, este o cruce greu de dus, poate chiar sa te consideri un om fara inima, sa iti vina sa iti tragi un glonte in gura si sa poti sa uiti astfel de toate acele lucruri pe care le faci pentru ce ? ... pentru ca ai vrut sa fii familist si ai fost invinuit fara vina ? .. pentru ca ai vrut sa fii fericit si gelozia sa nu ii spun prostia femeiasca a distrus totul? ... pentru ca dupa ce ai schimbat foaia si aduci fericirea reala in inimile acelor femei care nu stiu despre tine decat ca esti ideal si le infrumutezi viata dar tie in esenta care stii ce faci te lovesc intrebarile de constiinta ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma scuzati, ma sterg la fund cu dna constiinta , nu vrea nici o femeie adevarul, o viata monotona si straina langa cel cu care sta ani de zile pentru ca s-a intamplat sa apara si niste copii sau ca lucrurile trebuiesc sa stea intr-un anumit fel impus.... impus de cine ? De Dumnezeu? A trebuit sa va faceti legamnt in fata lui Dumnezeu ca sa puteti sta pe spate ca un bou sa gafaie peste voi ? Fiecare se poate intreba daca v-a intrebat Dumnezeu la nastere daca doriti sa veniti pe lumea asta ... pe mine unul nu m-a intrebat ! Am stat la manastire pentru o iubire in adolescenta si mi-am pierdut ani din viata crezand in dragostea pura despre care pot acum doar gandi ca am avut fericirea sa cunosc acel sentiment.. dar ce mi-a adus ? Cat am fost corect si loial nu m-am impacat cu nimeni ... cat mint si insel ma inteleg cu toata lumea ... consider ca toti , si ei si ele care fac pe victimele, etc sa planga si sa se vaite pana nu mai pot si sa umple lacuri de lacrimi ca eu unul ma dau cu placere cu barca pe acele ape de lacrimi.
    Nu vrea nimeni adevarul, nu vrea nimeni sentimentul, multi cauta disperati fericirea neavand nimic de oferit, nici macar un zambet din suflet, suntem o specie jalnica . Uitati-va in jurul vostru cu ochii mintii si veti vedea toate semnele meschine al speciei noastre dupa care ne ascundem sa ne traim intr-un fel sau alti trecatoarea noastra existenta ...
    Sunt un tip optimist si ma bucur in fiecare zi de viata ca si cum ar fi ultima zi .. sigur si mie si voua celor ce cititi, oricat v-ati da cu religia sau cu principiile in cap , nu va va mai da nimeni o alta viata in plus dupa aceasta .

    RăspundețiȘtergere
  21. Am dat multe sfaturi - mare greseala, la fete si la femei de cum sa isi tina animalul aproape ... sau cum sa il vada aevea dincolo de orice aparente ca cele pe care eu le-am dus spre o iluzorie perfectiune pentru ca nu uit niciodata cine si ce sunt .
    Cele care nu au facut exact cum le-am spus au esuat marea majoritate lamentabil si m-am trezit peste noapte cu ele pe cap ca idealul lor in viata si a trebuit sa le refuz categoric din viata mea, cele care au facut macar cativa pasi pe calea sfaturilor mele au inceput sa deschida ochii si multe au devenit lunetiste de elita dar au ramas singure si nefericite si iar mi-au cazut mie pe cap .
    Nu mai dau sfaturi de vreo doi ani si imi duc propria cruce cu zambetul pe buze desi in mine e gol, mult gol si multa tristete dar acestea sunt singurele lucruri care imi dau puterea sa ofer fericire acolo unde stiu ca este mai mare nevoie si unde ele - acele femei speciale pentru mine au ales sa nu sau sa nu mai pozeze in victime .
    Restul este poveste. Iubiti-va si respectati animalul de langa voi atat cat vreti ca si animalul sa va iubeasca si sa va respecte si nu va mai consumati viata cu intrebari inutile de victime neintelese. Sun cazuri si cazuri si nu se poate face o regula sau o reteta a fericirii sau a iubirii... Am norocul sa fiu in orice relatie in care aleg sa intru dedicat total si sa pot spune cu mana pe inima ca iubesc, respect si il inteleg pe celalalt asa cum m-a inteles si pe mine Dumnezeu cand m-am nascut - mutual! si inca un lucru.... aceasta stare de fapt fericita pentru mine are la baza multa suferinta, suferinta ca om, ca barbat, ca sot , ca parinte .. cine intelege ce spun nu are nevoie de completari, cine nu sa injure sau sa treaca peste.
    Intrebari va rog :

    RăspundețiȘtergere
  22. Iuda Ion, ca mama si sotie nu pot fi de acord cu tine. Suntem datori sa dam ce e mai bun din noi, sa ne crestem in acest mod copiii. Daca toti renuntam sa fim buni si ne purtam dupa cum ne dicteaza patimile, ne tranformam in animale. Toti avem slabiciuni si zile proste, toti intalnim oameni rai sau oameni buni care se poarta urat in anumite situatii, dar calitatea de om te obliga sa lupti, sa incerci sa faci din lume un loc mai bun pentru copii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ela draga, calitatea de om te obliga sa supravietuiesti doar, ceea ce afirmi cu indreptatite temeri si rationale pe deasupra, am desenat mai pe larg acum ceva ani intr-un articol "Iubirea, un truc al naturii" - vezi „mama” Google .
    Calitatea emotionala a transformarilor noastre dincolo de propriile noastre inventii rationale au un singur atuu : nevoia de rang superior - credem noi , oamenii , .. sa socializam , nimic mai mult, o reminescenta a unei intregi epoci din istoria umanitatii , la inceputuri – matriarhatul!, sau mai in zilele noastre, de ce sa nu o spunem - normele morale care au putere pugnitiva mai lesne femeilor ca sex slab, sexul frumos scuzati – in adevar nu va este atribuit voua doamnelor, fetelor, si nu am spus eu asta ... dar si aici deschidem un intreg capitol de subiectivism care este perpetuat neoneros de unii boi din „specia” mea care nestiind sa lege subiectul de predicat, folosesc antagonii pentru a putea sa prinda si ei ceva in plasa , sa nu ramana virgini si nebagati in seama sau in afara lantului maret si trofic, slabe sanse insa ca oricum ai lua-o sunt destule victime pe lumea asta si chiar si acesti cretini au de unde alege pe deasupra tuturor normelor de buna cuvinta la care domniile voastre fac apel cu toata puterea trompetei de victime in exprimarile de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt prea multe exemplele din natura - si pentru ca nu au subtitrare si pentru mentalul si rationamentul nostru a limbajului lor propriu noi am decis ca suntem crema lantului acesta (trofic) al naturii insasi , dar , cum spuneam , sunt prea multe exemplele din natura in care ve si nevertebrate isi duc mai cu cinste decat noi oamenii calitatea de .. na ca nici parinti nu le spunem la acestea in mod uzual, nici ca nasc nu le spunem femelelor din natura ci ca ele fata, si nu fata copii femela , ci pui, icre , oua etc ... Noi suntem singurii ca specie in care femeile nasc – am hotarat si asta ca de, putere avem, minte nu mai incape, trebuia sa ne stabilim prin mental dominatia asupra tuturor celor ce ne inconjoara, si cand nu mai avem ce domina , ne gasim si langa aproapele de langa noi loc de ... ei bine , loc de dominare dar e mai plauzibil si ne prefacem atat de natural ca uitam de unde am plecat si ce vrem sa facem cu viata noastra si ii spunem simplu : socializare....
    jalnica ultima za din acest lant fie el trofic si guvernat doar de legea unui opozabil in plus sau de faptul ca suntem capabili sa exterminam cu brio celelalte specii ...
    Ca mama te inteleg cum gandesti, dar folosesti simple sofisme indoctrinate de toate cuceririle umanitatii, a istoriei matriarhale si atat . Femeia este constransa de toate acestea sa refuze din start libertatea adevarului pentru ca maieutica nu ii serveste nici un scop , nici cel de mama, nici cel de femeie, nici cel de sotie mai ales , iar exceptiile tin de social si de zona de colectivitate care adesea este deformata voit prin prisma unor motive chiar la vedere de dominatie a teritoriului, sau cum da mai bine si nu mai zgaraie urechile atat de finute ale multora, „reusita in viata”...

    RăspundețiȘtergere
  25. Topicul de fata din a carui tema nu as vrea sa ies totusi, este unul fals, este o doar un paravan dupa care slabiciunea femeiasca isi ascunde propria neputinta de a-si recunoaste propriile greseli, asta nu ca boii mei ar fi toti acasa, Doamne fereste!
    E mai usor sa dai vina pe bou ca linge prin alte strachini, ca doar femeia este centrul universului si nu se cade sa dai vina pe Dumnezeu ca a pus-o la femei inauntru si la boi in afara , si femeile fac din asta un stindard de mandrie, moneda de schimb sau mijloc divagat de plata pentru .. pentru ce? .. aaa.. pentru sentimente impartasite.... asa e ... e mai demn parca sa spui asa ca femeie, decat sa spui ca iti satisfaci o nevoie, parca si boul se simte mai mandru ca participa si desi stie cat il poate costa .... devine brusc orb pentru ca i se muta ochii din cap in chiloti. Sa fim seriosi.
    Vrem nu vrem, un loc mai bun pentru copiii nostri il construim zilnic, din obligatie, din plictiseala, prin natura noastra si a constiintei noastre, ca parinti , ca inventatori inascuti, ca visatori si ca luptatori sau pana ce o alta specie mai evoluata , mai mult ca sigur ca din univers sau dintr-o alta lume paralela ne va mai ridica cu inca un pas cunostiintele, sau nu va avea mila si compasiunea noastra ca tot umanitar si ne va extermina asa cum noi nici cu viermii nu vrem sa o facem.
    In continuare va stau la dispozitie nu cu polemica , hai sa ii spunem doar un pas catre adevar, atata timp cat veti avea puterea sa il suportati, cand nu se mai poate, nu va voi mai deranja cu aberatiile mele, fie ele si triste si neavenite...
    O zi mai buna va doresc

    RăspundețiȘtergere
  26. Iuda Ion, inteleg ca nu esti foarte mandru de degetul tau opozabil si ai o parere destul de proasta despre oameni. Sincer, nu te pot condamna, sunt atatea exemple care arata ca, noi, oamenii, nu suntem ceea ce ne pretindem a fi. Insa eu ma simt datoare sa ma straduiesc. Nu pot sa ma dau batuta doar pentru ca unii semeni ai mei au ales sa se poarte inuman.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu iti cere nimeni sa te dai batuta... si nici nu scriu aici sa cresc mare pe cineva.
    "Oare chiar merita ele atata suferinta? Dupa ce fac si cresc copii, merg la serviciu, calca, gatesc, fac curatenie? De ce oare accepta atata durere? Dragoste, obisnuinta, nevoie....fiecare are motivul ei dar tot ma doare sufletul cand le vad."
    Tu ai citit cu adevarat ce ai scris?
    Nu sunt eu de vina pentru boul / boii care nu implinesc asteptarile oricarei muze... dar lor – boilor, cine le implineste asteptarile? ... prea e toata suferinta numai a voastra, prea numai voi aveti sufletul ranit, prea e toata durerea la voi... alte tertipuri nu mai aveti? Nu te atac si nici misogin nu sunt desi fac tot posibilul sa fiu receptat astfel....
    Una bucata muza se vaita mai sus de inselatorii si etc si cotrobaia prin pc omului.. am patit-o si eu cu o muza si in secunda 2 a facut aripi.. tineti cu dintii de ceea ce credeti ca vi se cuvine si ce oferiti in schimb ? .... tertipuri, sondari, furtisaguri cu sau fara scop lucrativ decat ca amorul vostru propriu sa triumfe oricum? luati-va fetelor locurile de parcare pentru handicapati, locurile bune sunt luate de cine trebuie...
    Un caz exceptie de la regula dar care o confirma .. Tiger Woods si Elin Nordegren , ce stia sa faca fosta dna Woods de 750 milioane ? :)), :)).
    Nu va mai imbatati cu apa rece ca va inecati.

    RăspundețiȘtergere
  28. Inuman este sa nu stii sa oferi ceva si sa crezi ca meriti orice pentru simpla pozitionare inauntru si nici macar asta nu este meritul oricarei "ei" in cauza.
    Sunt mandru ca sunt om si nu gandac pentru pot scrie o poezie si pentru o femeie si pentru copii mei, am o parere foarte buna despre oameni si stiu cu adevarat ca oamenii sunt in stare de lucruri pentru care nici Dumnezeu nu si-ar pune pielea in bat . Nu ma intereseaza cine si de ce ar avea chef careva sa ma condamne ca nu sunt eu de acord cu vaicarerile voastre de mancaruri reincalzite... S-a inventat restaurantul !
    Fiecare este dator sa isi priveasca mancarea din farfurie... Domniile voastre nu.. hai sa discutam cum sa ii punem pe boi cu botul pe labe.. Va pot invata si asta dar nu meritati . Va meritati doar statutul de victime si nu aveti nici o cinste din asta . O femeie cu asemenea probleme este grav ce se intampla pentru ea , dar isi asigura si decaderea si devine lipsita de respect dupa mine cu toate rufele astea scoase afara si intinse pe gard ca orice shatra de rand.
    Ma opresc aici cu detalii de ordin general, ca ma mananca limba rau si sunt si persoane care nu merita asta.
    Va stau la dispozitie cu orice intrebare daca doreste cineva, si crede ca suporta adevarul si realitatea, pentru a va tine boul aproape e musai sa lasati deoparte lesinarea asta de victime si sa luptati pentru familia voastra , pentru copiii vostri, si pentru voi deasemneni, dar nu cu fatarnicii si cu sfaturi de babe, ca oricat de boi ar fi boii, suntem prosti doar daca vrem si noi asta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Dragul meu Iuda Ion(habar n-am ce ai vrut ...cu acel Iuda!)eu sunt una dintre cele care au nascut doi copii si care reuseste sa-si tina"boul"langa ea fara a se simti victima,fara a-si face din "bou"o victima!Si chiar daca sunt o baba(reusesc lucrul acesta de 23 de ani!)nu dau sfaturi celor mai tinere,pt.ca eu consider ca a reusi sa-ti faci senina viata sta in instinct, in creier...Eu am simtit de tanara ce si cum trebuie sa fac pentru ca "boul"meu sa se simta liber si neanlantuit chiar si dupa atatia ani si eu la fel!Si e minunat!Nu ne nastem stapani pe viata nimanui de aceea nu trebuie sa ne controlam unul altuia, viata!Consider ca e cea mai mare greseala sa-l faci pe cel de langa tine sa se simta controlat,interogat,legat...!Acorda-i libertate,coloreaza-i viata si nu uita sa-l imbratisezi in fiecare dimineata zambind chiar daca seara s-a intamplat ca unul sa doarma "pe canapea"!:)

    RăspundețiȘtergere
  30. N-am citit comentariile, decât textul.
    Mai sus scrie că blogul încearcă să găsească blablabla. Dar mie nu mi se pare decât c-ai pus o întrebare şi n-ai incercat să găseşti nimic. (Dacă-mi este permis tutuitul.) Ştiu! O să spui că încercările se fac cu ajutorul dialogului etc etc.
    Dar, dacă tot încearcă, să propună măcar o (singură) soluţie.

    RăspundețiȘtergere
  31. SingurEu, citeste printre randuri.

    RăspundețiȘtergere
  32. Printre rânduri sunt idei de cozmopoliăn. Credeam că nu asta îşi propune blogul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  33. Printre randuri scrie ca femeile ar trebui sa ia atitudine si sa nu se mai lase calcate in picioare.

    RăspundețiȘtergere