27 septembrie 2010

Luni

Luni e o zi urata. A trecut weekendul, copiii merg la scoala si gradinita, tu mergi la munca unde te intalnesti cu un sef morocanos (nici el nu e fan Luni). Este cea mai grea zi din saptamana. Iata cum o poti transforma macar intr-o zi obisnuita daca nu intr-una exceptionala.
  • Pregateste pachetele, hainele si ghiozdanele de duminica seara. Eviti astfel haosul de luni dimineata care te lasa cu dureri de cap pe toata saptamana. De cele mai multe ori cel mic nu-si gaseste tenisii pentru sport, iar cel mare, si aici ma refer la sot, constata ca nu are nici o camasa calcata. Cum sa incepi ziua placut in astfel de conditii?
  • Instaureaza obiceiul unui mic dejun special, cu alimente care va plac foarte mult. Toata familia va avea un motiv sa se ridice din pat si buna dispozitie e garantata.
  • La birou apuca-te de sarcinile usoare. Iti poti face ordine in corespondenta, poti da telefoanele pe care le amani de ceva timp, iti poti organiza toata saptamana. Lasa proiectele grele pentru marti cand vei fi deja intrata in ritm.
  • Fa-ti programarile la dentist, pediatru, coafor, cosmetica. Astfel, saptamana care tocmai a inceput, devine din ce in ce mai ordonata.

7 comentarii:

  1. ce usor suna. logic si foarte la indemana :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare!Acum am descoperit acest site mise pare ok.....discutii pe teme de acest gen sunt peste tot.App de slabire..la naiba cu ea!nu reusesc niciodata,cand sunt stresata/si in perioada de criza stresul e dublu/si mananc orice si oricand..Nu stiu ce sa fac/de fapt singura solutie ar fi sa am un job,dar cum el lipseste...o sa ajung sa nu ma mai suport.Am scris prea mult ;scuze..Multe subiecte interesante sa postati ,am sa citesc.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Silvia. Ma bucur ca iti place blogul meu. Daca iti doresti sa slabesti, vei reusi, chiar daca nu in perioada imediat urmatoare. Ai nevoie de motivatia potrivita. Pana atunci, succes la gasirea unui job!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, ziua de luni este o zi grea pentru toti. Important este sa o incepem bine si cu dispozitie ok, pentru a avea o saptamina reusita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot veni vorba..maine e luni si o simt exact asa cum zici mai sus :))

    RăspundețiȘtergere