24 octombrie 2010

Scuzele bărbaților

Lucrez într-un mediu dominat de bărbați. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit rând pe rând ca majoritatea își înșeală soțiile. Mai nou, am aflat că dragul meu coleg, modest și inteligent, pe care îl apreciam cu foc pentru calitățile lui de părinte și soț, își înșeală soția (o frumusețe brunetă, înaltă, cu ochii verzi) de ani buni. Nu vă imaginați  că lucrez cu niște căpcăuni, din contră, sunt bărbați educați, inteligenți, cu experiență de viață, (cam multă, după părerea mea). Lucrând atâta timp cu ei, au început să se confeseze, mai întâi mai timid, apoi din ce în ce mai dezinvolți. Motivele pentru care dezvăluie aceste informații diferă, unora le place pur și simpu să se laude, alții încearcă să se justifice. Nu se supără să-i folosesc drept sursă de informare, atâta timp cât nu dau nume. Vineri, am rugat câțiva să-mi spună cum reușesc să plece de acasă fără a stârni suspiciuni. Iată cele mai folosite metode:
  • Ședințele la locul de muncă au fost pe primul plan. Cele mai multe soții nu au foarte multe informații despre locul de muncă al soțului. Cunosc programul, câțiva colegi, pe șefi îi știu din auzite. Dragii mei colegi profită de acest lucru pentru a fi prinși în câteva ședințe neprevăzute, unele au loc chiar sâmbăta sau duminica. Șefii sunt înjurați cu foc, dar cum este criză și locuri de muncă nu se găsesc pe toate drumurile, nu au de ales și se prezintă la apel.
  • Orele suplimentare au primit un binemeritat loc doi pe lista învoirilor de acasă. Dragă, ăsta nu are viață personală. dacă ar fi după el, ar trebui să dorm aici. Crede-mă, fac tot posibilul să ajung cât mai devreme. Dacă vă sună cunoscut, e posibil ca șeful să fie cu adevărat perfecționist sau să fie acasă de mult timp.
  • Meciurile de fotbal, tenis, volei sunt reale de obicei, dar uneori, sunt înlocuite cu o partidă mai înfocată, care se joacă doar în doi.
  • Pescuitul are cam același regim ca și meciurile sportive, doar că învoirea ține și câteva zile. 
  • Delegațiile neprogramate în număr mare ar trebui să fie semn de întrebare pentru orice soție, mai ales când în delegație se pleacă în pereche. 
Concluzia este cât se poate de simplă. Majoritatea folosesc slujba pe post de paravan. 

15 comentarii:

  1. Da si eu cred ca noi nu ne dam seama...;))
    App iti uite cum sa pui un link la tine pe blog(in articol);
    Selectezi textul pe care vrei sa-l faci "clickabil", adica pe care sa pui un link, iar apoi apesi butonul din imagine si scrii adresa pe care vrei sa redirectioneze. Iar dupa ce ai scris adresa selecteaza, sub, "Open in a new window" ca sa nu plece de tot de pe blogul tau.
    Si o imagine care sa te ajute http://img222.imageshack.us/img222/4469/linkv.png

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand nu toti sotii isi inseala sotiile, ci numai cei care nu le iubesc, nu le respecta sau nu sunt iubiti si respectati. Dar uneori cred ca si voi femeile ii impingeti spre infidelitate, in bratele altor femei care n-au uitat sa zambeasca, sa mangaie, care nu miros a chiftele si care stiu sa se si distreze si sa-i ofere barbatului momente de liniste si relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Freeseodesign, nu toți înșeală, e adevărat, dar sunt puțini cei care nu o fac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ela, nu stiu daca sunt putini sau multi, dar eu stiu ceva ce am mai spus aici. Depinde de femeie. Nu e o vorba aiurea : femeia care e doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat, rareori e inselata !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, dar unele femei le mai incurca!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Parcă v-ați vorbit! Ia uite aici:
    http://redsky2010.wordpress.com/2010/10/25/de-cate-femei-au-nevoie-unii-pentru-a-se-simti-barbati/#comment-383

    RăspundețiȘtergere
  7. probabil am dat amandoua de aceeasi problema si ne-am gandit ca desi e cunoscuta,sa ne spunem opinia ;)
    era in "pe aripile vantului" un comentariu despre o vaza sparta, ca oricat o vei lipi,i se vor vedea mereu carpaturile.odata ce pornesc pe drumul asta...ceva e iremediabil pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am luat-o pe urma link-ului dat de Slvc. :)
    Inselatul e de ambele parti. E un "ceva" care nu ajunge sau s-a perimat. Motivatiile sunt nenumarate, insa, aici e vorba de alegeri. Gusti sau nu din turta vecinului/vecinei. E o problema pana la urma intre cine biruie morala/etica sau compromisul.
    Si compromisul e cu doua taisuri. Fata de tine sau fata de celalalt luat cu patrafirul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu toti barbatii sunt la fel. Eu cred ca o parte din vina aveti si voi, femeile. Nu sunt putine cazurile cand un barbat a facut asta doar ,,impins de la spate" de comportamentul consoartei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Zina, câte femei cunoști, care să îndeplinească cele 3 calități și să fie și mame foarte bune pe deasupra? Eu, sincer, nu prea am întâlnit. Acesta este și scopul blogului meu, să reușim să aflam cât mai multe informații, pentru a ne achita de toate sarcinile cu succes. Și cu plăcere, binențeles.

    RăspundețiȘtergere
  11. Silavaracald, am luat urma articolului. Mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabyp, normal că nu sunt toți bărbații la fel. Ar fi chiar grav. Și multe femei ar putea schimba câte ceva în căsnicia lor, pentru a merge mai bine. Asta e, învățăm.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intr-o casnice, trebuie sa fii tu... Tu insuti. Sa faci ce simti. Nu sa faci in asa fel incat sa fii pe placul sotului. Nu spun ca nu faci compromisuri, pentru a fi totul ok. Si... orice ai face, esti om. Cu calitati, dar mai ales defecte. Daca cel cu care esti vrea sa vada numai defectele... atunci e pornit pe alt drum. Eu, personal, cred... ca daca nu vrei sa inseli, pur si simplu nu o faci! Indiferent de tentatii! Daca ai verticalitate si nu cauti nod in papura!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cunosc cel putin doua. Nu e chiar asa de greu. Conteaza cat de mult te iubesti pe tine si cat de mult il iubesti pe el. E drept, conteaza si firea ta...

    RăspundețiȘtergere
  15. Era interesant de pus aici si modul in care femeile isi gasesc scuzele pentru a se intalni cu amantii. Cine este de vina pentru lipsa de comunicare din cuplu?

    RăspundețiȘtergere