3 septembrie 2010

Pastreaza misterul!

Poate te-ai intrebat ce sa intampla cu relatia ta, de ce sotul nu mai pare la fel de indragostit. Specialistii spun ca e normal ca trecerea timpului sa aduca o oarecare rutina in cuplu si ca, desi dispar fluturasii din stomac, se instaleaza o afectiune profunda. Si totusi, ai prefera ca serile petrecute in compania baietilor, tv-ului sau calculatorului sa fie mai putine decat cele petrecute in compania ta si nu invers.
In loc de reprosuri la adresa lui, fa cateva schimbari in comportamentul tau:
1. Epileaza-te! Sunt atatea de facut: serviciu, copil, casa, etc, dar parul de pe picioare nu e deloc sexy si e foarte posibil ca el sa observe.
2. Schimba-ti tinutele de interior! O pereche de pantaloni lalai si un tricou cu 3 numere mai mari sunt foarte comode dar nu te transforma in Pamela Anderson. Chiar daca nu ai o silueta de manechin, stii tu ce haine ii atrag atentia. Poarta-le cat mai des!
3. Nevoile fiziologice sunt comune si cunoscute, dar nu e nevoie ca el sa le stie culoarea, forma si mirosul alor tale. Inchide usa la baie.
4. Dragostea trece prin stomac, dar nu te transforma in bucatareasa. In loc de trei feluri de mancare si un desert complicat, gateste o friptura, o salata si o budinca si iti ramane timp si de un dus. Priveste-te prin ochii lui. Ce vede cand vine de la birou, o gospodina cu parul mirosind a sarmale sau o sotie zambitoare, rimelata si cu putin ruj pe buze?

12 comentarii:

  1. Bogdan da-urile tale imi intaresc convingerile. Daca mai ai ceva de adaugat, tinand cont ca esti barbat si ne poti da niste ponturi, te rog sa ne luminezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa ideea cu pastrarea misterului,in practica nu prea cred ca e posibil daca sotul/partenerul ti-a fost realmente alaturi in timpul sarcinii si nasterii.
    In alta ordine de idei cred ca orice femeie ar trebui sa se ingrijeasca pt ea nu pt altcineva.Atunci cand te simti bine cu propria persoana si cei din jur te percep altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e, Anca, sunt unele situatii, ca cele mentionate mai sus, cand nu poti "pastra misterul". Dar in restul timpului se pot face cateva eforturi. Citeam la un moment dat ca barbatilor nu le place sa-si vada iubitele cand se epileaza sau cand isi smulg parul de oriunde. Asta o poti evita usor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Care-i faza? Rutina mereu se instaleaza, asa e de cand lumea, ca pt unii e drama...pt altii nu e drama, depinde de fiecare in parte.Raspunsuri la intrebari de genul "de ce insela femeile barbatii " sau invers, nu exista.Iar depinde de fiecare situatie in parte.Important este sa ai puterea sa fii realist si sa treci fara prea multa suferinta, sa nu crezi ca iubirea e ca in basme pt ca nu e deloc asa, este poate doar o perioada in adolescenta cand mama si tata se ocupa de tot iar copilul cel tanar si nelinistit
    nu duce grija zilei de maine, insa el nu isi da seama de asta...de comoditatea pe care o are.Dupa ce mai creste insa, inevitabil isi schimba opinia in materie de ce culoare are aceasta ....iubire, lucru firesc la urma urmei.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am probleme de acest fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ne facem in cazul unui sot impotent?care refuza orice comunicare pe aceasta tema si care totusi flirteaza cu alte femei?

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cu sarmalele ce facem ? Le dam si pe ele cu ruj si rimel , le invaluim in Channel No.5 ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmmm....am o poveste de oferit...si apoi mai vorbim noi despre acele "schimbari de comportament".
    Am o prietena de 33 de ani casatorita cu un barbat de 41 de ani, au 2 copii. Unul de 10 ani si altul de 4 luni. Ea este o gospodina in adevratul sens al cuvantului.
    Arata foarte bine, este invatatoare si stiti si voi preabine cat de ingrijite sunt invatatoarele si cat de cochete sunt. Gateste foarte bine , in fiecare zi gasesti desert facut de casa extraordinar de bun, mancarea la fel este excelenta. Este un pic obsedata de curatenie si igiena. face zilnic curatenie in casa. face lectiile cu copilul cel mai mare, are grija de ala micu iar sotul are o amanta de 3 ani si ceva. Sotia este foarte frumoasa, are un chip angelic, chiar si dupa nastere are corpul de dinaintea nasterii. A renuntat la o facultate pentru ca sotu i a zis ca de ce sa faca facultate sa dea banii degeaba si sa fie mai inteligent de cat el. A primit un post la uniunea europeana si primea in jur de 3 mii de euro pe luna, a trebuit sa il refuze pentru ca sotul a zis de ce sa castigi tu mai mult decat mine.... Apropo ca sa primesti un post la asa standade, trebuie sa ai si o anumita inteligenta.
    Am uitat sa precizez ca are o rabdare iesita din comun, inca locuiesc impreuna, inca il spala, il calca, ii gateste etc. Pentru ca sotu sa nu zica niciodata ca a inselat o pentru ca nu isi facea datoriile de sotie. In fine a facut foarte multe sacrificii pentru ce?
    De ce barbatul inseala?
    De bine ce ii este....
    E o poveste trista, asta este. Momentan sunt certati cei 2 asta e tot ce stiu acum.
    Asa ca pe degeaba urmaresti si realizezi pasi expusi de tine, ca BOUL daca e BOUL, Bou ramane:))))
    Scuze de expresie...

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana, sarmalele pot aștepta și așa nu sunt recomandate de nutriționiști.

    RăspundețiȘtergere
  10. Valentina, îmi pare rău pentru prietena ta. După cum ai spus și tu, unii bărbați sunt imposibil de mulțumit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Valentina, daca prietena facea asa de multe mai avea timp si pentru sotul ei? Oare mai avea timp sa stea sa il tina pur si simplu de mana sau mai stiu eu cum, sa ii acorde atentie doar lui? De multe ori ne pierdem in toate aceste lucruri super importante: mancare, curatenie, igiena, educatie...dar uitam ca astea sunt doar mijloace de a fi fericit...nu scopuri in sine.

    RăspundețiȘtergere