7 octombrie 2010

Aspectul fizic

Ingrijeste-te, ar trebui sa fie o porunca pentru orice femeie. Multe dintre noi trecem neobservate tocmai pentru ca uitam de aspectul fizic. Copiii, serviciul, gospodaria sunt pe primul plan, dar aspectul fizic nu trebuie neglijat. Pana la urma, toate suntem judecate si apreciate si in functie de cum aratam. Iata cateva activitati de care nu trebuie sa uiti:
  • Machiaza-te! Nu trebuie sa-ti transformi fata intr-o expozitie de farduri. E suficient sa folosesti un fond de ten bun, un rimel pentru volum, un fard de obraz in nuante naturale si binenteles ruj. Iti ia maxim 10 minute sa le folosesti. Daca te gandesti la bani, sa stii ca un fond de ten bun il poti lua cu 40 de lei, dar te tine 12 luni si te scapa de toate micile imperfectiuni care iti strica ziua. Nu trebuie sa fie cosmetice scumpe, dar nici dintre cele pe care le cumperi din piata, sa nu ai vreo surpriza neplacuta.
  • Sprancenele au nevoie sa fie pensate periodic. Doua tufe pe post de sprancene arata neglijent si iti strica aspectul fetei.
  • Parul trebuie sa fie spalat, tuns si vopsit la timp. Un par cleios, cu radacini vizibile si varfuri tocite nu va arata bine, indiferent cum il aranjezi.
  • Mainile sunt si ele importante. Daca iti e rusine cu ele, e cazul sa iei masuri. Nu e nevoie sa faci concurenta vrajitoarelor cu lungimea unghiilor. Le poti taia scurt. Important este sa aiba o forma frumoasa si ingrijita. Daca ti se usuca pielea de pe maini, foloseste o crema hidratanta. Sotul tau va aprecia mai mult o mangaiere catifelata decat una zgrumturoasa.
  • Cumpara-ti hainele pe marime. Indiferent daca sunt mai mari sau mai mici, arata rau. E pacat sa te sabotezi singura.
  • Incaltamintea trebuie sa fie curata si ingrijita.

8 comentarii:

  1. Nu trebuie sa se aranjeze doar pentru ca ''sotului ii va place'' ci pentru ele, sa le placa ce vad in oglinda, sa se simta multumite, sa fie admirate (cred ca oricarei femei ii place sa fie admirata).
    Iar cand arati bine ti se deschid multe usi...nu in sensul de compromisuri, dar iti este apreciata imaginea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate. Da' daca ai stii de cate ori am intalnit invidie in loc de intrebari: "da ce crema folosesti? de unde iti iei hainele/parfumul etc?"...

    De prea multe ori neglijenta se ascunde in spatele unei scuze la fel de comode: "eu imi pun mai presus sotul/copii" de parca o femeie care nu se poate respecta pe sine ar putea respecta si iubi pe altcineva...greu de crezut pana la capat, dar prea multe femei functioneaza pe acest principiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ela, permite-mi o completare. Inainte de machiaj sta ingrijirea pielii. Traim intr-o lume poluata.Aerul cu gazele nocive, apa plina de clor, razele soarelui din ce in ce mai agresive,afecteaza mult pielea, acest organ cu rol protector pentru restul organismului nostru. Nu-i trebuie mult pentru ingrijire: dupa spalat,o crema de fata, un lapte de corp, o crema de maini.Iar la plaja un produs cu FP peste 25.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este ZuZu, fiecare femeie ar trebui sa arate bine pentru ea in primul rand. Dar noi, femeile, ii punem intotdeauna pe cei dragi inainte si uitam de noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lacrima, invidia strica multe relatii din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Zina, este cat se poate de adevarat. Nu se accepta machiaj fara o ingrijire prealabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poti sa fi cat de sexi si aranjata
    Cand cel de langa tine nu mai are ochi sa te vada
    nu te mai poate nici sa te zareasca
    Wcryadow

    RăspundețiȘtergere
  8. Da asa este ,am o buna prietena medic stomatolog ,care imi spunea mereu :"Maria tot timpul sa-ti faci timp pentru tine un10-20 min. Daca tu nu te iubesti nici cei din jurul tau nu te vor iubi ".Si vreau sa va spun ca asa este . Fetelor aveti grija de voi facetiva frumoase si placute pentru voi nu neaparat pentru cei din jur . Atunci cind te uiti in oglinda sa-ti placa de tine. Sa spui vai ce frumoasa sint !.

    RăspundețiȘtergere