25 ianuarie 2011

Cumpărăturile online

        Trebuie să recunosc că am fost sceptică privind cumpărăturile online. Cum să nu văd, pipăi, verific ce cumpăr? Mi se părea de neconceput. Dar când soțul meu a cumpărat o multifuncțională de la  eMAG cu 50% reducere, n-am mai strâmbat din nas. Am devenit chiar atentă la promoții și reduceri și am reușit să achiziționăm produse mai mult decât convenabil și în condiții excelente:
  • Produsul ți-l alegi de acasă, la orice oră. Dacă îți place ceva, plasezi comanda și într-un interval destul de scurt (24-48 de ore) primești un telefon de la curier care te anunță că ți-a sosit produsul și te întreabă la ce oră poate să ți-l aducă.
  • Dacă nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna în maxim 30 de zile. Condițiile de retur sunt excelente. Curierul care ți-a adus coletul vine de obicei după el, chiar la tine acasă, fără să plătești taxe de transport sau alte comisioane. Trebuie doar să păstrezi ambalajul original.
  • Foarte important: Livrarea este gratuită.
  • Au oferte foarte bune. Ultimele achiziții au fost un mixer și un cântar digital pe care le achit în 20 de rate fără dobândă sau comisioane. Următoarea achiziție sper să fie o mașină de spălat vase.


5 comentarii:

  1. Ai o nominalizare la mine pe blog !

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca-i mai comod si destul de practic.Doar ca trebuie sa fim atenti de unde luam.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca depinde de produs...cu electronicele, electrocasnicele nu prea ai surprize, dar de exemplu alimente nu as comanda si hanutele nu vin mereu asa cum ti-ai dori...si de obicei clientul plateste transportul in caz de ramburs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va recomand masinile de spalat vase. Consuma si timp si resurse. vasele trebuiesc curatate inainte de a fi introduse in masina de spalat. adica: o data le spalati la chiuveta dupa care la masina......nu merita

    RăspundețiȘtergere
  5. Economie de timp si chiar de bani, tinand cont ca pe comparatoarele de preturi, cum este, de exemplu, http://www.pricedefy.ro/comparator/masini-de-spalat poti alege produsul cel mai ieftin aflat in vanzare,

    RăspundețiȘtergere