14 august 2012

Ordine in 30 de minute

Inchei astazi miniseria de articole dedicate ordinii intr-un timp scurt cu cel de-al treilea articol: "Ordine in 30 de minute". In primul am aflat ce putem face in 5 minute pentru a avea un aspect mai ordonat al casei, in al doilea am aflat cum ne pot ajuta 15 minute libere pentru a avea o casa mai ordonata iar in cel de astazi avem la dispozitie 30 de minute. Hai sa vedem ce putem face:
 • Stii teancul de chitante, facturi, hartii importante si nu prea care zace pe birou sau pe masuta de cafea? 30 de minute sunt suficiente pentru a-l face sa dispara. Arunca hartiile expirate si pune chitantele si facturile intr-o cutie ca sa stii unde sa le gasesti cand ai nevoie de ele.
 • Poti organiza doua sau chiar 3 dulapuri din bucatarie in cele 30 de minute libere. Arunca tot ce este expirat, aseaza mai in fata ce urmeaza sa expire si programeaza-ti urmatoarele mese in functie de aceste alimente. Faci si economie si ordine in acelasi timp.
 • Organizeaza dulapiorul din baie. Cosmetice expirate sau vechi, tuburi cu geluri de dus si creme de corp pe care nu le-ai mai folosit de 1 an? E timpul sa dispara toate si sa lase in urma lor ordine si curatenie.
 • Sifonierul copilului poate fi o sursa de mare stres. Se stie ca cei mici nu prea dau importanta ordinii in camera lor, cu atat mai putin in sifonier. Implica-l si pe el si arata-i cata ordine poate sa faca in sifonier in jumatate de ora. Da-i cateva sfaturi despre asezarea hainelor in functie de necesitati. Ajuta-l sa si le grupeze. La sfarsit bucati-va impreuna de aspectul ordonat al sifonierului si arata-i cat de usor poate ajunge la hainele preferate acum. Dimineata, subliniaza ca datorita ordinii din sifonier s-a imbracat mult mai repede si astfel ajunge la timp la scoala.
 • Calca 10 tricouri sau 5 camasi sau 3 fuste si 2 perechi de pantaloni. Orice ai nevoie si nu iti faci timp de obicei. Daca esti genul care calca hainele inainte de a le imbraca ai sa vezi ce bine e cand scapi de acest stres dimineata cand esti contra cronometru. Ca sa nu mai zic ca hainele arata mult mai bine pe umeras, decat aruncate intr-un teanc.
Va doresc o zi excelenta si ordonata!


2 comentarii:

 1. Vreau sa iti multumesc pentru aceste trei postari. Chiar daca sunt lucruri pe care toata lumea le stie, uneori preferi sa te plangi vreo 5 minute ca nu ai timp decat sa cauti solutia care se afla sub nasul tau. As mai adauga ceva la posturile tale si anume importanta etichetelor autocolante, mie mi-au revolutionat toate dulapurile, sertarele si mai ales camara :). Un alt pont este iti cumperi niste etichete autocolante simple, http://www.tudor.com.ro/Etichete-autoadezive--cID27.html, si sa ti le imprim cu ce ai nevoie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

  Plus, making money online using it is as simple as 1, 2, 3!

  Here is how it works...

  STEP 1. Tell the system what affiliate products the system will advertise
  STEP 2. Add push button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the system grow your list and up-sell your affiliate products all by itself!

  Do you want to start making profits???

  Click here to check it out

  RăspundețiȘtergere