6 octombrie 2010

5 motive pentru a slabi

Revistele, posturile de televiziune si designerii impun un model feminin greu de atins. Prezentatoarele TV, actritele, modelele sunt slabe, unele prea slabe. Sa cantaresti 50 de kg la o inaltime de 1,80, nu mi se pare nici sexy, nici sanatos. Aceste femei nu au de ales, pentru a avea succes, una din cerintele principale este o anumita greutate. Dar noi, avem de ales, nu suntem obligate sa ne infometam si totusi o facem. Daca faci parte dintre femeile slabe, bucura-te de corpul tau si uita de greutatea manechinelor. Daca esti o femeie mai plinuta si crezi tu ca te vei simti mai bine cu cateva kilograme in minus, iata 5 avantaje ale unui corp mai suplu:
  1. Te simti tare bine cand toata lumea te admira si iti spune ce bine arati.
  2. Arati mai tanara. Persoanele supraponderale par mai in varsta decat sunt in realitate.
  3. Te misti mai usor, nu mai gafai de la etajul doi, nu mai ocolesti plimbarile, te poti juca mai mult cu copiii.
  4. Iti poti cumpara hainele care iti plac. Probabil te-ai lovit de multe ori de prostul obicei al multor magazine de a achizitiona numai haine cu marimi mici, obligandu-te astfel sa cumperi ce gasesti, chiar daca nu-ti place nici modelul, nici culoarea.
  5. Sotul devine brusc mai pasional. Incepe sa te priveasca mai mult ca pe o iubita si mai putin ca pe o gospodina.

9 comentarii:

  1. He he bine ai zis, dar cel mai important motiv ar fi sanatatea...odata ce ai slabit vei observa si diminuar considerabile ale micilor probleme (acneea, dereglari menstruale, constipatie, etc).

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar, sunt multe avantaje pentru a arata bine, si daca asta implica slabitul, atunci trebuie sa ne apucam de slabit!! Insa cea mai buna motivare nu este ca sa incapem in nu stiu ce pantaloni sau ca asa vrea iubitul, ci trebuie ca NOI sa fim constiente ca trebuie sa slabim pentru ca e mai bine pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca cel mai outernic motiv este dorinta da e simti bine in pielea ta. Acum vreun an, cand aveam cu vreo 20 de kg in plus, ma simteam ciudat printre tipele subtirele. E minunat sa nu fii complexat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru pierderea atator kilograme. Cred ca a fost o provocare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,Ela, e o provocare sa slabesti, dar cea mai mare e sa te mentii. Eu am reusit asta, in urma cu cativa ani am slabit 20 de kg treptat, pe parcursul a doi ani.Ma mentin pentru ca mi-am schimbat complet modul de a manca. In principal hrana ovo-lacto-vegetariana si masa de seara pana-n sapte, constand fie din salata de fructe, fie din iaurt cu fructe curatate cu manuta mea si date prin blender. Si respectarea posturilor ortodoxe. Cine nu crede le poate aborda ca pe o cura excelenta de intretinere a sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun, e cu intors si ca dama slaba. Am 1.70 si 52 de kile, arat "atletic" de la niste ani buni de sport, abdomen plat etc. Sunt "ideala' teoretic vorbind. Si sa vezi ce misto e sa cauti prin sute de perechi de pantaloni sau sute de fuste ceva ce sa nu-ti pice de pe sale. Mai nou se fac haine pentru dame cu 15 kile mai "mari" decat mine si am problema asta de ani buni deja.

    Am facut shopping cam peste tot in jur (Viena, Munchen, Berlin) cu anumite ocazii, chiar si in NY, cand am fost vara asta, am dat de multe haine misto dar mari pentru mine. La aia is alte masuri si majoritatea incepeau de la 6 sau 8, cand eu sunt zero sau 2 in cel mai bun caz.

    asa ca nici sa fii "perfecta" nu prea isi are avantaje, mai ales cand ai de cumparat toale :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Dojo, felicitari pentru aspect. Magazinele din tara sunt pe invers, gasesti mici si foarte mici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da este foarte adevarat ,ca ar fi bine sa fim slabute sa aratam bine ,dar din nefericire sunt aspecte strict medicale care de multe ori ne face sa punem in greutate si sa nu mai reusim sa dam jos o spun din experiienta ,

    RăspundețiȘtergere