1 decembrie 2010

De ce mă bucur că sunt român

        Pentru că astăzi este ziua noastră, vă urez tuturor La Mulți Ani și zile mai bune! 
        M-am plâns și eu, ca tot românul, de condiții, de politicieni, de sistemul sanitar. Astăzi nu mă plâng, astăzi mă bucur că sunt român. Pentru că avem o țară frumoasă. Iată și dovezile:

Castelul Corvinilor. Hunedoara

Podul Mincinoșilor, Sibiu

Peștera Bolii, Petroșani 


Poarta Sărutului, Târgu Jiu

Coloana Infinitului, Târgu Jiu

Mie îmi plac foarte mult peisajele muntoase, orașele vechi, pădurile, cascadele și țara noastră este bogată în asemenea locuri. Voi ce iubiți cel mai mult la noi în țară?

9 comentarii:

  1. La multi ani si tie.Avem o tara frumoasa cu oameni minunati,dar pacat ca nimic nu este valorificat la adevarata valoare.Imi place tot, iubesc si oamenii,exceptand persoanele care ne conduc.Acum si prin padure exista uscaturi,nu?Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai imi plac limba, prietenii... imi place de hagi... imi plac romancele... natura, micii... sharoma (da, saorma de romania:), imi place balcanismul, imi plac bucati de cultura, dar nu exagerat... imi place libertatea, imi plac blogurile frumoase cum e al tau si unele siteuri scrise in romaneste... imi place deci romania suficient de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult imi place ca ma pot intelege cu toti. Vorbim aceeasi limba. Dar mai e vorba si de senzatii, de senzatia care ti-o da un loc numit "acasa"..acolo unde te intalnesti cu prietenii, cu familia, cu cei pe care poti conta. Romania e o tara...mi-e greu sa spun ce fel de tara. E o tara. Si e a noastra..

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine cel mai tare m-au fascinat manastirile vechi din zona Moldovei dar inca mai am multe de vizitat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi place România rurală, neatinsă de manelizare. Intelectualii care nu se amestecă în politică.
    Clădirile vechi. Ciprian Porumbescu. Triada Cioran-Ionesco-Eliade. Văratecul, nu atât mânăstirea, cât satul locuit de maici. Litoralul, la începutul toamnei.Și alte multe fațete ale ei mai puțin mediatizate.

    RăspundețiȘtergere
  7. romania rurala e cea mai manelizata din pacate.. imi plac unele peisaje din Romania.. dar in afara totul se aplifica de 1000 de ori.. totul e mai frumos, e altfel..

    RăspundețiȘtergere
  8. admir oamenii care încă se mai pot bucura că sunt români!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vă mulțumesc că mi-ați împărtășit opiniile voastre despre frumusețile țării noastre. E păcat că ne lăsăm furați de griji, vedem doar părțile negative și uităm să ne bucurăm de lucrurile frumoase, fie ele cât de puține.

    RăspundețiȘtergere