11 ianuarie 2011

Obiective turistice românești

        Turismul în România suferă de mulți ani și datorită servicilor de proastă calitate și datorită drumurilor și mai ales din cauza prețurilor mult prea piperate. În ciuda acestor piedici, ar trebui să nu uităm că avem o țară superbă, încărcată de peisaje splendide și e păcat ca ai noștri copii să crească fără să vadă Castelul Bran, Sfinxul, Peștera Muierii sau alte obiective turistice românești. Iată doar câteva din obiectivele turistice românești care merită vizitate:

Castelul Bran merită văzut în ciuda personajului Dracula care îi sufocă imaginea.

Castelul Bran

Cheile Bicazului taie respirația atât iarna cât și vara. Le-am văzut de trei ori și tot nu mă satur de priveliște.

 Barajul Vidraru este cu adevărat spectaculos, atât datorită înălțimii cât și munților care îl înconjoară. Mi-au trebuit câteva minute bune ca să am curaj să privesc în jos.

Barajul Vidraru
Barajul Vidraru
 
Sfinxul românesc sau cum poate natura să uimească

Sfinxul
  


6 comentarii:

  1. Când le citiţi copiilor poveşti cu eroi care s-au dus acolo unde munţii se bat în capete, arătaţi-le fotografia cu Cheile Bicazului. E acolo un tărâm de poveste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru excursie,foarte frumoasa.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. avem peisaje foarte frumoase so locuri minunate, de-am avea si timpul necesar descoperirii...

    RăspundețiȘtergere
  4. avem locuri atat de frumoase la noi in tara, dar pacat ca nu stim sa le valorificam, ca drumurile pana la ele sunt pline de hartoape si ca in jurul lor troneaza mormane de pet-uri, coji de seminte si alte resturi menajere....

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem o tara superba...dar mai nou trebuie sa ai ceva banuti in buzunar...cazarea nu mai e un chilipir nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Traim intr-o tara cu multe locuri , parca luate din taramuri de basm. Frumusetea peisajului e adeseori ametitoare si te indeamna sa descoperi locuri noi .Dar chiar daca vizitezi un loc de mai multe ori, parca de fiecare data mai poti gasi atractii noi.Ramane doar ca noi sa ne facem timp sa le vizitam.

    RăspundețiȘtergere