3 ianuarie 2012

Atractii turistice in Germania

A venit noul an. Ne-am propus obiective si schimbari, fiecare dupa nevoi. Eu va propun cateva destinatii turistice in Germania. Nu se stie unde va poarta noul an :)


Koln este unul dintre cele mai vechi orase din Germania, fondat de romani. Intins pe malul râului Rin, este renumit pentru Catedrala din Köln (Kölner Dom), care este sediul Arhiepiscopiei romano-catolice din Koln. In afara de aceasta, este cunoscut pentru Universitatea din Köln, care este una dintre cele mai vechi universităţi din Europa.

München este capitala statului german Bavaria. Acesta este situat pe râul Isar, la nord de Alpii Bavarezi. München este o regiune metropolitana importanta, fiind al treilea oras ca marime din Germania, după Berlin şi Hamburg. Numele nativ al oraşului este "Munchen", care este derivat dintr-un cuvânt german vechi "Monche", însemnând "calugar". Culorile oficiale ale oraşului sunt negru şi auriu, culorile care au simbolizat măreţia Sfântului Imperiu Roman.

Situat pe malurile râului Main, Frankfurt este centrul financiar şi de transport din Germania. Aeroportul Internaţional Frankfurt este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, în timp ce Frankfurt Terminal Station este una dintre staţiile de cele mai mari terminale din Europa. Frankfurt este, de asemenea, cunoscut ca un centru cultural al Germaniei, datorită nenumaratelor atractii turistice istorice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu