13 noiembrie 2010

Bărbați despre femei

       Unii bărbații au o imagine clară a femeii. Nu a celei pe care vor să o cucerească, doar a femeii în general. 
  • Femeile conduc prost. Evident. Mașina stă toată săptămâna la ei, soția mai apucă să o conducă în weekend. Ca orice altă activitate, șofatul necesită experiență. 
  • Femeile sunt cicălitoare. De ce? Pentru că îndrăznesc să deranjeze zeii cu diverse cerințe mărunte, pe care ei aleg să le ignore. Dacă cerința se repetă, eticheta este imediat atașată.
  • Femeile sunt geloase. Rar am întâlnit o femeie bănuitoare fără motiv. De obicei prind acest obicei după câteva escapade ale soțului. 
  • Femeile bârfesc. Această afirmație nu o pot contrazice. Pot doar să adaug că nu doar femeile bârfesc, bărbații se descurcă și ei foarte bine la acest capitol.
  • Femeile sunt mai puțin înzestrate din punct de vedere al inteligenței. Nimic mai fals, au doar mai multe obligații și mai puține oportunități.

9 comentarii:

  1. Bărbații au doar o altă percepție asupra realității și un alt fel de inteligență. În rest, ar fi perfecți. Dar noi îi iubim și așa. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Realitatea din punctul lor de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite, Ela, asta ne ajuta sa-i intelegem mai bine !
    http://www.lecturirecenzate.ro/2010/11/09/femei-si-barbati/

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce trebuie sa-i intelegem noi? Ei nu se pot obosi, sau cand vine vorba de relatie si sa investeasca in acea relatie se simt in cusca?

    RăspundețiȘtergere
  5. barbatii un mister..orice ai face tot nu ebine..inseala pur simplu pt ca e altceva

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este vorba de nici un mister, este vorba de societatea in care traim, de cum suntem crescuti, femeia la cratita si barbatul sa bea, sa se uite la tv si sa se intalneasca cu amicii.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. femeile conduc prost sau nu la fel de bine ca bărbaţii şi dacă le dai maşina zilnic. este vorba de felul cum este construit creierul: femeile nu pot parca maşini, bărbaţii nu ştiu să asculte. nu are de a face cu practica.

    2. Sunt cicălitoare din perspectiva bărbaţilor pentru că ei nu pot asculta atâtea cuvinte "pe metru pătrat". Îi oboseşte. Şi acest aspect are legătură cu părţile mai mult sau mai puţin active ale creierului.

    3. Şi bărbaţii sunt geloşi, şi încă în ce fel.

    4.Se numeşte că "dezvoltă subiectul de discuţie"
    5.Femeile sunt experte în domeniile lor aşa cum bărbaţii sunt în ale lor, cine consideră că o femeie este mai puţin inteligentă decât oricare alt bărbat, acela nu stă bine cu coeficientul de inteligenţă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu consider ca femeile gandesc mult mai bine decat barbati uneori si sunt inteligente ..marea majoritate se descurca foarte bine in orce imprejurare...sunt geloase pt. ca stiu sa iubeasca si poate ca iubesc si nu sunt iubite sincer si pe masura sau deloc...sunt cicalitoare pt. ca ei dau ocazie...cu alte cuvinte eu am intilnit barbati care vor safie nevasta:"surda, muta si oarba"..cu asta am spus tot..un sfarsit de saptamina placut tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. FEMEIA,,SEXUL FRUMOS,,
    FEMEIA ,MERITA RESPECT,
    MERITA FERICIRE,IUBIRE.
    CATA BARBATI LE POATE OFERI ,O OAZA DE LINISTE..

    RăspundețiȘtergere